FROKOSTORDNING
- Lige til døren

Hos Simons Køkken kan vi tilbyde din virksomhed en frokostordning, der ligger høj vægt på kvalitet og gode råvarer.
Frokosten afspejler vores helt store passion for at leverer den mest velsmagende frokost til jer hver eneste dag.
Vores frokostordninger er planlagt og tilberedt, så vi altid møder op med en solid frokost, som giver masser af energi til resten af arbejdsdagen.
Vi ved, at en god frokost kan være det positive afbræk, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver.
For os handler det ikke bare om at blive mæt - men at skabe små øjeblikke af nydelse i en travl dag

Frokostordning i førsteklasse i Aalborg og omegn.

  • Frokost der giver øget arbejdsglæde

  • En varieret menu, hvor I kan få jeres ønsker opfyldt

  • Tilpasning af mængder

  • Undgå madspil

  • Kundeservice udover det normale

  • Et nemt og overskueligt bookingsystem

  • Et passioneret team, der altid er klar til at tage et ekstra skridt for jeres frokostordning

FIRMA FROKOSTORDNINGER I AALBORG

Hos Simons Køkken tilbyder vi frokostordninger i Aalborg og omegn, der sætter fokus på kvalitet, næring og friske råvarer.
Vores frokostbuffet er nøje planlagt og tilberedt for at sikre, at vi altid leverer en solid frokost, der giver masser af energi til resten af dagen.

Hos Simons Køkken producerer vi alt, vi kan - in house, fordi at vi tror på, at kvalitet starter med håndværket.
Vi sylter selv vores egne grøntsager, som f.eks pickles til vores hjemmerørte remoulade bestående af karrymayonnaise og syltede grøntsager. Derudover fritere vi selv løg til klassisk pålæg og bager selv vores eget koldhævet surdejsbrød i køkkenet. Vores fisk primær MSC-Certificeret og vi får friske leverancer dag til dag.
Vi bruger magert oksekød på maksimalt 10% som vi serverer for vores kunder flere gange om ugen, den lave fedtprocent bidrager til at holde frokosten sund, mens den stadig giver den gode smag og mæthed som oksekød er kendt for.
For at sikre friske og gode råvarer samarbejder vi tæt sammen med lokale danske leverandører, som deler vores værdier.

Eksempler på disse typer råvarer: Økologiske Frilands æg, rullepølse fra SØRWI, roastbeef fra Slagter Theilgård, hamburgerryg fra Aarhus Slagteren, frikadeller fra Nr. Onsild Slagtehus, oksekød fra Himmerland og friske oste fra Ostebørsen i Aarhus.

Alt bliver snittet, klargjort og anrettet i hånden af vores faglærte kokke, så kvaliteten og friskheden altid er i top.

Vi tilbyder et varieret udvalg af retter, herunder friske salater, lækre kødretter, vegetariske alternativer og hjemmebagt brød. Vi tilpasser menuen løbende for at sikre, at der altid er noget nyt og spændende at glæde sig til. Nedenfor findes der et eksempel på ugens menu.

ØKOLOGISK OG BÆREDYGTIG MAD UD AF HUSET

Vi forsøger at være så fleksible som muligt og tager hensyn til eventuelle fødevareallergier​ og allergener. Økologi, bæredygtighed og økonomi går ikke altid hånd i hånd, men så vidt muligt prøver vi at holde en fornuftig balance uden at miste fokus på smag, faglighed og ansvarlighed.
Vi ønsker at drive en frokostordning, der er god for miljøet, vores medarbejdere og for jer som gæst.

Praktisk information vedrørende frokostlevering til firma

Jeres frokost leveres imellem kl. 09:45 og 11:45
Der afregnes fra første hverdag til sidste hverdag i måneden med kredit efter aftale.

Information om ændring af bestilling:

Ændring i antal til kommende næstkommende dag skal foretages i vores booking system senest kl. 09.30
Total afbestilling skal foretages minimum 3 dage før bestilling.

Har I besøg i virksomheden, er der mulighed for at bestille ekstra anretninger, fx lækre sandwiches, sliders (mini burgere), smørrebrød og møde tapas.

Hos Simons Køkken har vi et online fleksibelt bookingsystem som alle kunder får gratis adgang til, der finder I også priser og tilvalg, så som mælk til kaffen, smør, kageanretning og meget andet lækkert.

Send en forespørgsel eller kontakt os, hvis De har spørgsmål, ønsker eller andet, som vi kan være behjælpelige med.

EKSEMPEL PÅ UGENS MENU

MANDAG

Dagens varme ret
Spaghetti og oksekødsauce
Hakket oksekød, serveret i intens oksebouillon med økologisk tomat, brunoiseurter og oregano

Salater
Tomatsalat med den gode ost
Friske bøftomater med rødløg og basilikum, toppet med mildt og letsaltet salatost

Råkost af gulerod og kål med æble
Vendt i mild Dijon vinaigrette

Pålæg
Hjemmestegt ”steg” med sprøde svær
Med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål

Lune frikadeller fra Nr. Onsild Slagtehus
Toppet med syltede cornichons og timian

Brød
Koldhævet surdej og groft bradepande brød fra eget køkken
Nybagt skiveskåret rugbrød.

TIRSDAG

Dagens varme ret
Indisk kylling
Marineret med yoghurt og varme krydderier, serveret med bulgur, grøntsager og granatæble

Salater
Krydret gulerodssalat
Med mynte, lime og spidskommen

Kål salat med Hokkaido
Hvidkål vendt i mild sennepsvinaigrette, bagt græskar, syrlig æble og sprøde solsikkekerner

Pålæg
Roastbeef fra Slagter Theilgaard
Med grillet piment creme og syltede rødløg

Æggesalat
Rørt med purløg og karry

Dagens Delikatesse
Varmrøget norsk laks
Serveret med rødbede hummus og rå "bolsjer"

Brød
Koldhævet surdej og groft bradepande brød fra eget køkken
Nybagt skiveskåret rugbrød.

ONSDAG

Dagens varme ret
Chili con Carne
Langtidssimret oksekød med økologisk tomat, bønner, majs, peberfugt og varme krydderier, serveret med vilde ris

Salater
Majssalat
Med syltede rødløg, friske tomater, lime og sprøde nachos

Spidskålssalat
Med pære, blåbær, edamame og ristede hasselnødder

Pålæg
SØRWI Rullepølse
Med rå løg, reduceret oksesky og karse

Cremet kyllingesalat
Med løg, svampe og syltede drueagurker

Dagens Delikatesse
Æblekage - som vi kender den
Med hjemmelavet æble rasp, makroner, toppet med klassisk flødeskum

Brød
Koldhævet surdej og groft bradepande brød fra eget køkken
Nybagt skiveskåret rugbrød.

TORSDAG

Dagens varme ret
Klassisk hønse frikassé
Cremet hønsefond med ærter og gulerødder, serveret med kogte hvide kartofler

Salater
Traditionel "mormor salat"
Agurk, ærter, majs, gulerødder og peberfrugt på bund af frisk iceberg

Råkost af rødbede og gulerod
Med appelsin og ristede solsikkekerner

Pålæg
Roastbeef fra Himmerland
Med syltet blomkål, cornichons, gulerod og løg, rørt med karrymayonnaise, serveret med peberrod og stegte løg

Økologisk Frilands æg og store luksus rejer
Med hjemmerørt mayonnaise, frissé og karse

Dagens Delikatesse
Europæisk gårdeoste fra Oste Børsen i Århus
Med vindruer, oliven, kompot og sprødt

Brød
Koldhævet surdej og groft bradepande brød fra eget køkken
Nybagt skiveskåret rugbrød.

FREDAG

Dagens varme ret
Farsbrød af hakket kalv og flæsk
Serveret med økologisk mild tomatsauce
og ristede rosmarin kartofler

Salater
Tomatsalat
Med rødløg, basilikum, balsamico og mild cremet
salatost

Rodfrugter med honning og timian
Pastinakker, gulerødder og rødbeder,
bagt med koldpresset olie, toppet med ristede græskarkerner

Pålæg
Hamburgerryg fra Århus Slagteren
Med hjemmelavet italiensk salat

Tuncreme
Rørt med dild, kapers og frisk citronskal

Brød
Koldhævet surdej og groft bradepande brød fra eget køkken
Nybagt skiveskåret rugbrød.