BRYLLUPSMENU
- Catering når det skal være helt specielt
Hos Simons Køkken forstår vi, at brylluppet er en af de mest betydningsfulde begivenheder i jeres liv. Det er en dag, hvor alt skal være perfekt, og maden spiller en central rolle i at skabe den rette stemning og samtidigt tilfredsstille jeres gæster.
Vi har specialiseret os i at leverer mad ud af huset til bryllupper, og vi tilbyder vores elegante 3 retters menu samt skræddersyede løsninger efter jeres ønsker.
Mad ud af huset til bryllup
Når I vælger Simons Køkken til jeres bryllup, kan I forvente en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Vi lægger stor vægt på kvalitet og bruger kun de bedste lokale råvarer, som nærområdet har at byde på. Vores erfarne kokke arbejder passioneret for at skabe smagfulde og smukt præsenterede retter, der vil imponere jeres gæster.
Vi sammensætter gerne menuen efter jeres ønske, og eventuelle alegene hensyn.
Ved valg af Simons Køkken til jeres bryllup er alt tænkt ind i oplevelsen
Vores kokke står for den sidste tilberedning på stedet, præsenterer menuen for gæsterne og sikrer, at alt spiller fra første servering til sidste bid. Vi kan desuden sørge for servicepersonale og løsninger til bryllups-receptionen.
Om vores bryllupsmenu
Vores laks er koldrøget i 6 til 24 timer over bøge-flis på havnen i Esbjerg, hvor vind og vejr afgør, hvornår laksen har den helt rigtige delikate og mildt krydrede røgaroma og flotte farve, sæsonens topping aftales efter ønske.
Vores oksekød er nøje udvalgt for at altid sikre jer, den bedste kvalitet.
Årstidens garniture aftales efter ønske, fra lokale avlere.
Vores desserter anrettes i små glas og kan også serveres i flere varianter på samme tid som en symfoni, som serveres efter friskhed, syrlighed og afsluttes med fedme.
Ingen resultater fundet
Simons Køkkens Bryllupsmenu
Skabt med kærlighed, kvalitet og håndværk
Forret
Røget og halehængt Færøsk laks fra Nordsøen med sæsonens topping og små salater
Udvalg af koldhævet surdejsbrød fra eget køkken
Kærnet smør af frisk, dobbeltsyrnet fløde fra Ingstrup mejeri, toppet med havsalt
Hovedret
Rosastegt oksemørbrad fra Himmeland med hvidløg, timian og årstidens garniture
Pommes Anna og reduceret kalve-glace tilsmagt med balsamico og et strejf af honning
Dessert - Mørk chokolade
Brownie med MASSER af bær, anrettet på bund af polynesisk vaniljecreme, toppet med ristet pistacienød og hindbær coulis
Natmad
Udvalg af små nylavet sliders
Denne bryllupsmenu skræddersyes altid efter jeres ønsker og selskabets størrelse.
Kontakt os for en personlig pris og plan der passer til jeres store dag.