Allergen

Kontakt venligst vores personale for information vedrørende indhold af allergener.

Stoffer eller produkter der kan forårsage allergener eller intolerans:
Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut (kamut er en gammel hvedesort der er i slægt med durumhveden) eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf.
Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
Æg og produkter på basis af æg.
Fisk og produkter på basis af fisk.
Jordnødder/peanuts og produkter på basis heraf.
Soja og produkter på basis af soja
Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
Nødder, dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter på basis heraf.
Selleri og produkter på basis af selleri
Sennep og produkter på basis af sennep
Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
Svovldioxid og sulfitter
Lupin og produkter på basis af lupin (Lupinfrø knuses og laves til mel. Lupinplanten er i plantefamilie som jordnøddeplanten).
Bløddyr og produkter på basis af bløddyr.