Allergier

Kontakt venligst vores personale for information vedrørende indhold af allergener.

Stoffer eller produkter der kan forårsage allergener eller intolerans:
  • Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut (kamut er en gammel hvedesort der er i slægt med durumhveden) eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf.
  • Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
  • Æg og produkter på basis af æg.
  • Fisk og produkter på basis af fisk.
  • Jordnødder/peanuts og produkter på basis heraf.
  • Soja og produkter på basis af soja
  • Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
  • Nødder, dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter på basis heraf.
  • Selleri og produkter på basis af selleri
  • Sennep og produkter på basis af sennep
  • Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
  • Svovldioxid og sulfitter
  • Lupin og produkter på basis af lupin (Lupinfrø knuses og laves til mel. Lupinplanten er i plantefamilie som jordnøddeplanten).
  • Bløddyr og produkter på basis af bløddyr.