Allergier
Kontakt venligst vores personale for information vedrørende indhold af allergener.
Stoffer eller produkter der kan forårsage allergener eller intolerans:
- Glutenholdige kornprodukter, dvs. hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut (kamut er en gammel hvedesort der er i slægt med durumhveden) eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf.
- Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
- Æg og produkter på basis af æg.
- Fisk og produkter på basis af fisk.
- Jordnødder/peanuts og produkter på basis heraf.
- Soja og produkter på basis af soja
- Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)
- Nødder, dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter på basis heraf.
- Selleri og produkter på basis af selleri
- Sennep og produkter på basis af sennep
- Sesamfrø og produkter på basis af sesamfrø
- Svovldioxid og sulfitter
- Lupin og produkter på basis af lupin (Lupinfrø knuses og laves til mel. Lupinplanten er i plantefamilie som jordnøddeplanten).
- Bløddyr og produkter på basis af bløddyr.