- TAPAS -
Reception
7 serveringer
Sprød bund med variation af vilde sommersvampe
Marinerede håndpillede rejer med grønne asparges og lime
Stenbiderrogn med nye kartofler, karse og citrus
Varmrøget nordisk laks med hytteost, radise og ramsløg
Sommerkål med perlebyg, danske squash og soltørrede tomater
Frilands kylling med årets første løg, estragon og timian
(Vælg 1 variant dessert)
Mørk chokolade brownie med karamel, marinerede røde bær og vaniljecreme
Sommer trifli med krydret kagecrumble og cremefraiche med polynesisk vanilje
kr. 165,- pr. person
Frokost tapas
8 serveringer
Sprød bund med variation af vilde sommersvampe
Marinerede håndpillede rejer med grønne asparges og lime
Varmrøget nordisk laks med hytteost, radise og ramsløg
Sommerkål med perlebyg, danske squash og soltørrede tomater
Frilands kylling med årets første løg, estragon og timian
Langtidstilberedt oksefilet med rustik og røget barbeque på danske bær
Honning glaserede nye kartofler fra Vildmosen med røget kørvelcreme
(Vælg 1 variant dessert)
Mørk chokolade brownie med karamel, marinerede røde bær og vaniljecreme
Sommer trifli med krydret kagecrumble og cremefraiche med polynesisk vanilje
kr. 200,- pr. person
Aften tapas
10 serveringer
Sprød bund med variation af vilde sommersvampe
Marinerede håndpillede rejer med grønne asparges og lime
Stenbiderrogn med nye kartofler, karse og citrus
Varmrøget nordisk laks med hytteost, radise og ramsløg
Sommerkål med perlebyg, danske squash og soltørrede tomater
Frilands kylling med årets første løg, estragon og timian
Bagte tomater og hvidløg med rosmarin og balsamico gastrik
Langtidstilberedt oksefilet med rustik og røget barbeque på danske bær
Honning glaserede nye kartofler fra Vildmosen med røget kørvelcreme
(Vælg 1 variant dessert)
Mørk chokolade brownie med karamel, marinerede røde bær og vaniljecreme
Sommer trifli med krydret kagecrumble og cremefraiche med polynesisk vanilje
kr. 250,- pr. person
Kolde tapas
Souffle af Nordsø laks med wakame tang salat, sesam, saltede mandler og dild mayo
Dessert (vælg 1 variant)
Variation af luftig og cremet chokolade med karamelliserede nødder og sirup af mørke sensommer bær
Hjemmebagt mazarinkage med æble, kanel, polynesisk vaniljecreme og brændte mandler
8 serveringer kr. 200,- pr. kuvert