SAMMENSÆT DIN EGEN TAPAS MENU
Kontakt Simon´s for et uforpligtende tilbud
Rodfrugt chips med aioli
Saltede og krydrede mandler
Blinis med håndpillede rejer, cremefraiche, rødløg og citrus
Bagt nordisk laks med danske radiser, citron, karse og sprød romainesalat
Skaldyrssalat på grønlandske rejer og krebsehaler med forårsløg, æbler og dild
Dampet kyllingebryst med cæsar dressing, parmesan, sprøde croutons og små salater
Lufttørret middelhavsskinke med oliven, grillede grøntsager og hjemmelavet pesto
Himmerlandskvæg med nye løg, estragoncreme og timian
Bulgur med grillede peberfrugter, syltede rødløg, parmesan og små salater
Salat med danske cherrytomater, balsamico, basilikum og feta
Mørk chokoladekage med karamel, marinerede røde bær og vaniljecreme
Simon´s trifli med krydret kage crumble og cremefraiche med polynesisk vanilje
Nybagt mazarin med æble, ristede mandler og vaniljecreme
Koldhævet brød af eget bageri og syrnet smør med havsalt fra Vrejlev kloster
Saltede og krydrede mandler
Blinis med håndpillede rejer, cremefraiche, rødløg og citrus
Bagt nordisk laks med danske radiser, citron, karse og sprød romainesalat
Skaldyrssalat på grønlandske rejer og krebsehaler med forårsløg, æbler og dild
Dampet kyllingebryst med cæsar dressing, parmesan, sprøde croutons og små salater
Lufttørret middelhavsskinke med oliven, grillede grøntsager og hjemmelavet pesto
Himmerlandskvæg med nye løg, estragoncreme og timian
Bulgur med grillede peberfrugter, syltede rødløg, parmesan og små salater
Salat med danske cherrytomater, balsamico, basilikum og feta
Mørk chokoladekage med karamel, marinerede røde bær og vaniljecreme
Simon´s trifli med krydret kage crumble og cremefraiche med polynesisk vanilje
Nybagt mazarin med æble, ristede mandler og vaniljecreme
Koldhævet brød af eget bageri og syrnet smør med havsalt fra Vrejlev kloster
Velkomst snacks
Blinis med grønlandske rejer, syrnet cremefraiche og æble
Sprød chips af rødbede med Dijon creme
Saltede og krydrede nødder
Kolde tapas
Souffle af Nordsø laks med wakame tang salat, sesam, saltede mandler og dild mayo
Kyllingebryst med sprød romaine salat, parmesan, sprøde malt croutons og cæsar dressing
Udvalg af europæiske pølser og oste med spanske oliven, bagte cherry tomater og basilkum pesto
Variation af koldhævet brød fra eget bageri og smør fra Vrejlev kloster med Blokhus sydesalt
Lune tapas
Foccacia fra eget bageri med vilde svampe og soltørrede tomater
Langtidstilberedt og pulled gris med græske krydderier og tzatziki med hvidløg
Rosastegt kalveculotte med bagte og glaserede persillerødder samt pastinakker med rosmarin
Dessert (vælg 1 variant)
Variation af luftig og cremet chokolade med karamelliserede nødder og sirup af mørke sensommer bær
Hjemmebagt mazarinkage med æble, kanel, polynesisk vaniljecreme og brændte mandler
8 serveringer kr. 200,- pr. kuvert
10 serveringer kr. 250,- pr. kuvert
Betaling kontant eller mobilepay ved afhentning/levering
Natmad (vælg 1 variant)
Nybagte smør croissanter og hønsesalat med røget bacon, syltede skalotteløg og vilde svampe
Udvalg af europæiske pølser og oste med spanske oliven, bagte cherry tomater og basilkum pesto
Langtidstilberedt og pulled gris med græske krydderier, tzatziki med hvidløg og Foccacia fra eget bageri
kr. 50,- pr. kuvert
Levering/udbringning (indenfor 20 km.) kr. 350,- Eller efter aftale.