FERIE LUKKET FRA 8/7 -11/8 (UGE 28-32) PÅ ALT MAD UD AF HUSET! GÆLDER IKKE FROKOSTORDNING!

- TAPAS 1/4 - 31/8 -


Stenbiderrogn – Syltet hvide asparges – ”Hollandaise” – Karse
Koldrøget laks – Nye ærter – Hytteost - Purløgscreme
Rillette af torsk – Syltet glaskål – Radise - Brioche
Grønlandske rejer – Syrlig æble – Citrus – Romaine
Unghane souffle – Grønne asparges – Creme af vilde ramsløg – Brøndkarse
Røget filet af gris – Bagt blommetomat – Hvid trøffelcreme – Estragon
Sprængt kalv – Nye gulerødder – Peberrod mayo – Kørvel
Himmerlands kvæg – Balsamico sommerløg – Dijon mayo – Timian
Udvalg af europæiske gårdoste – Sæsonens garniture – Oliven – Knækbrød fra eget bageri
”Rødgrød med fløde” – Jordbær – Hvid chokolade - Mynte
Mørk chokolade brownie – Danske rabarber – Polynesisk vaniljecreme – Skovsyre
Alle tapas er inklusiv brød og smør.

Pris pr. kuvert pr. anretning kr. 30,- Min. 20 kuverter


Vi anbefaler:
2 retter til forret
5 retter til reception
6 retter til frokost
8 retter til aften