- NYTÅRSMENU 2019 -

Igen i år gentager vi succesen.
Vi har sammensat det bedste fra vores køkken, for at gøre årets sidste aften til en fest.
I skal bare kan ”læne” jer tilbage og lade os tage over.
4 retter som alle er klargjort af vores kokke og kun skal varmes og anrettes.
Udførlig vejledning og billeder til anretning medfølger.
Bestil ned til 2 kuverter - Afhentes d. 31/12 kl. 10.00 - 12.00
 
 

Forret
Smørbagt kulmule og røget flæsk med karamelliseret rødbede og hønse veloute tilsmagt med Dijon sennep
Variation af koldhævet brød fra eget bageri og smør fra Vrejlev kloster med Blokhus sydesalt

Mellemret
Røget og tempereret andebryst med selleri pure, vilde vinter svampe og brombær gastrik

Hovedret
Helstegt oksemørbrad med timian, glaseret pastinakker og persillerødder
Pommes Anna og aromatisk rødvinssauce

Dessert
Lun og cremet fondant af mørk belgisk chokolade med sprøde ”kys”, hindbær coulis og mynte 

Kr. 400,- pr. kuvert