- Sammensæt din egen menu -

Kontakt Simon for et uforpligtende tilbud



Starters

Snacks

Rodfrugt chips med aioli
Saltede og krydrede mandler
Blinis med håndpillede rejer, cremefraiche, rødløg og citrus
Forretter

Bagt nordisk laks med danske radiser, citron, karse og sprød romainesalat
Skaldyrssalat på grønlandske rejer og krebsehaler med forårsløg, æbler og dild
Dampet kyllingebryst med cæsar dressing, parmesan, sprøde croutons og små salater
Koldhævet brød af eget bageri og syrnet smør med havsalt fra Vrejlev kloster


Hovedretter

Kød
Rosastegt oksemørbrad
Langtidstilberedt kalveculotte med timian
Honningmarineret filet af gris glaseret med balsamico og perleløg
Urtemarineret kyllingefilet

Sauce
Reduceret kalvesky ”Glace”.
Flødebaseret sauce med vilde svampe og urter.
Single malt whisky sauce a la Simon´s.

Kartoffel
Små stegte kartofler fra Vildmosen med friske krydderurter
Gratinerede flødekartofler med oregano


Salat
Sommersalat med eksotiske frugter, kokos og brændte mandler
Bulgur med grillede peberfrugter, syltede rødløg, parmesan og små salater
Salat med danske cherrytomater, balsamico, basilikum og feta
Grøn salat med sprøde rodfrugt chips, danske radiser, græskarkerner og citrus

Desserter

Mørk chokoladekage med karamel, marinerede røde bær og vaniljecreme.
Simon´s trifli med krydret kage crumble og cremefraiche med polynesisk vanilje
Nybagt mazarin med æble, ristede mandler og vaniljecreme


Natmad

Sandwich af krydderurte ciabatta med variation af fyld
Tarteletter med høns i asparges (Butterdej skallerne skal varmes)
Nybagte smør croissanter og hønsesalat a la Simon´s med skalotter, vilde svampe og cornichoner