Sådan håndterer vi COVID-19 ->

Simon´s måltidskasser

Denne uges opskrifter

God variation, klassiske retter, ny inspiration, mindre opvask og ingen impulskøb. Der er masser af gode grunde til at vælge Simon´s Måltidskasse.

Menuen er altid familievenlig, nemt og enkelt så selv de mindste kan være med, også i køkkenet.

Opvarmning/tilberedning: 20 minutter

Måltidskassen indeholder aftensmad til 4 dage samt udførlig vejledning.
Hver søndag leverer vi måltidskassen direkte til døren til kommende uge.

Vi tilbyder gratis levering inden for 30 km.
Hvis ingen hjemme, tillader vi os at levere maden ved døren.

Priser og bestilling:

2 personer 450,-
3 personer 550,-
4 personer 650,-
5 personer 750,-
6 personer 850,-

Send din bestilling til info@simon-s.dk senest torsdag kl. 18.00 for levering søndag. Ved bestilling oplys os venligst navn, antal personer, leveringsadresse og telefon nummer. Vi modtager kun mobilepay og gør opmærksom på at bestillingen først er gældende når betaling er registreret. Venligst oplys samme navn som måltidskassen er bestilt i.

Mobilepay nummer 50272

Vi forventer at i har de mest basale ingredienser såsom salt, peber og fedtstof.


Uge 14

Dag 1: Klassisk Pulled Pork burger med coleslaw
Røget paprika marineret blomkålssalat med ristede mandler og jumbo rosin

Dag 2 : ”Chili con Chicken” med kidney bønner og ris (Chili medfølger separat)
Salat på spidskål med citrus vinaigrette, edamame bønner og saltede jordnødder

Dag 3: Fiskefrikadeller med knuste Vildmose kartofler, vilde urter og brunet smør
Hjertesalat med ærter, hytteost, spinat og snack peber

Dag 4: Boller i østindisk madras karry med ris
Sæsonens salat med æble, mango og peanuts


Uge 15

Dag 1: Paneret rødspætte filet med cremet spinat, feta, timianbagte pastinakker og persillerødder med akaciehonning
Hvedekernesalat med urtemarineret fennikel, agurk og dild

Dag 2: Engelsk bøf af oksefilet med karamelliseret løg, små kartofler og reduceret sky
Broccolisalat med ristede kerner og soltørrede tranebær

Dag 3: Stegte nudler og rustikke grøntsager med mørbrad af dansk gris marineret i rød karry og kokosmælk
Asiatisk kålsalat med wakame tangsalat, sesam og sprød banan

Dag 4: Kyllingelasagne med spinat, rød peberfrugt og sauce mornay
Gulerods salat med jumbo rosiner, ristede mandler og citrus