VI HOLDER LUKKET DEN 23/12 - 26/12 PÅ ALT MAD UD AF HUSET!

- Konfirmations menu -

Forretter

Klassisk
Lakse roulade med hjertesalat, cherrytomat, agurk og dild mayo
Tun mousse med rejer, forårsløg og dild dressing
Tarteletter med høns i asparges (Butterdejskallerne skal varmes)
 
Inspiration
Bagt nordisk laks med stenbiderrogn, citron, karse og sprød romainesalat
Skaldyrssalat på grønlandske rejer og krebsehaler med forårsløg, æbler og dild
Dampet kyllingebryst med ramsløg, grønne asparges og sprød malt

Alle forretter er inkl. Variation af koldhævet brød fra eget bageri og smør fra Vrejlev kloster med havsalt


Hovedretter

Rosastegt oksemørbrad
Langtidstilberedt kalveculotte med timian "Garanti mør" 
"Brisket" Langtidstilberedt kalvespidsbryst med reduceret sky
Honningmarineret filet af gris glaseret med balsamico og perleløg
Urtemarineret kyllingefilet

Reduceret kalvesky ”Glace”
Flødebaseret sauce med vilde svampe og urter
Single malt whisky sauce a la Simon´s

Sommersalat med eksotiske frugter, kokos og brændte mandler
Bulgur med grillede peberfrugter, syltede rødløg, parmesan og små salater
Salat med sommerens første tomater, balsamico, basilikum og feta
"Næsten klassisk" Waldorff salat med stenfri druer, sprød romaine og valnødder
Grøn salat med sprøde kartofler, danske radiser, grønne asparges og citrus vinaigrette

Små stegte kartofler fra Vildmosen med friske krydderurter
Gratinerede flødekartofler med oregano​

Desserter

Mørk chokolade kage med karamel, marinerede røde bær og vaniljecreme
Sommer trifli med krydret kage crumble og cremedouble med polynesisk vanilje
Citron fromage med hvid belgisk chokolade creme og variation af hindbær

Natmad

Deep pan pizza med: Vælg imellem American, Italian eller Vegarian Style)
Tarteletter med høns i asparges (Butterdejskallerne skal varmes)
Nybagte smør croissanter og hønsesalat a la Simon´s med skalotter og vilde svampe